Telefonsvarer-mysteriet

I september 2015 dro 32 år gamle Henry McCabe på et utested med to kamerater, men han kom aldri hjem igjen. En av kameratene hans påstår at han slapp Henry av på en bensinstasjon kl 02.00, men han vet ikke hva som skjedde med Henry etter det. Kameraten sa at Henry ble sluppet av på en stasjon som heter SuperAmerica, men kameraovervåkning viser at han faktisk ble sluppet av på en annen stasjon ved navn Holiday.

To måneder senere blir Henry funnet i en innsjø en godt stykke fra bensinstasjonen der han ble sist sett. Det var ingen tegn på at Henry ble drept. I følge kameratene hans ble han veldig full den kvelden, og man kan anta at han druknet i vannet.


Henry McCabe (bilde: Star Tribune)

Etterlot seg skremmende beskjed på telefonsvarer
Kona til Henry, Kareen McCabe fikk en beskjed på telefonsvareren sin 7. september kl. 02:28, den dagen Henry forsvant. Beskjeden gir enhver person frysninger nedover ryggen. Kona mener at beskjeden har stor betydning for å oppklare saken. 
I beskjeden hører man to minutter med merkelige lyder, og noen av dem kan høres ut som knurring og smerteskrik. I begynnelsen av videoen synes jeg også at det kan høres ut som skrik fra et barn, men det er min personlige mening. I slutten av opptaket slutter alle lyder, og en stemme kan høres som sier «stop it». Se videoen nedenfor og bedøm selv.

http://abcnews.go.com/video/embed?id=34177253

Mobiltelefonens GPS-system bekrefter at det var der Henry sin kropp ble funnet, at han sist befant seg. Obduksjonen viser at dødsårsaken mest sannsynlig er drukning. Det var ingen synlige tegn til vold på kroppen hans, noe jeg finner litt merkelig ettersom personen på lydopptaket åpenbart skriker av smerte.

Det viste seg også etter en stund, at Henry ikke bare ringte kona si denne natta, men også broren sin. På brorens telefon etterlot han også en beskjed. Det er ikke lett å tyde hva Henry prøver og få frem på denne beskjeden heller, men det kan høres ut som han gråter. 

Etter at meldingene på konas og brorens telefonsvarer ble spilt inn, ble Henrys telefon slått av.

Mulige teorier
Henry overlevde mange år med borgerkrig i hjemlandet sitt Libya. Noen mener at dette kan være årsaken til dødsfallet, og at de to sakene på en eller annen måte hører sammen. 

Når Henry ble sluppet av på bensinstasjonen hadde vennene hans tatt både lommeboka og husnøklene hans. Henry hadde altså ingen mulighet for å komme seg inn i huset sitt, eller betale for en taxi hjem. Vennene påstår at de tok eiendelene på nattklubben fordi Henry var overstadig beruset, og de skulle få ham til og slutte å drikke. Hvorfor de velger å ta nøklene hans er enda et mysterium i denne saken, ettersom man ikke får kjøpt alkohol ved å vise frem nøklene sine. For meg virker det som om vennene er litt mistenkelige – de sier først at de har sluppet han av på en annen bensinstasjon enn det som faktisk stemmer, og etterpå kommer det frem at de har tatt eiendelene hans.

Og det var det – jeg finner ingen andre mulige teorier på hva som kan ha skjedd med Henry. Og hele saken synes jeg er litt ekkel. Det er jo selvfølgelig mulig at han var så full at han druknet – og at alkoholrusen også kan være grunnen til de rare telefonsvarer beskjedene.

Hva tror du? Hvis du har lest noen andre spennende teorier – skriv gjerne om dem i kommentarfeltet.

 


#mysteriet #krim #truecrime #kriminteressert 

Kilder: Youtube, spokesman-recorder.com, abcnews.go.com og fox9.com. Bilde fra Star Tribune.

4 kommentarer om “Telefonsvarer-mysteriet

    • Anonym: Veldig spennende, og trist for pårørende involvert. Får håpe de får svar på hva som kan ha skjedd – om det ikke er et vanlig dødsfall.

      Liker

    • Anonym: Veldig spennende, og trist for pårørende involvert. Får håpe de får svar på hva som kan ha skjedd – om det ikke er et vanlig dødsfall.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s