Podcast anbefaling

I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en Podcast anbefaling. Det er ingenting som er bedre enn å skru på en god podcast på en lang biltur eller hjemme i sofaen når man er lei av tv’en eller en bok. Kryp under teppet og la deg engasjere av noen ekte true-crime mysterier!

 

Jeg har selv hørt på både podcasten Uløst og Konpirasjonspodden. Begge to er podcaster som treffer meg og som jeg synes er interessante. Begge handler om mysterier, men på hver sin måte.

Sesong 2 av Uløst handler om Therese-saken. Podcasten inspirerte meg til å skrive dette innlegget om Therese. Denne saken er jo veldig interessant, og uhyre trist. Uløst får også noen få nye tips og nye ting å utforske. Anbefales virkelig. Sesong 1 handler om Birgitte Tengs-saken. Sesong 1 har jeg ikke hørt på enda, men jeg tviler ikke på at den er minst like bra som sesong 2.

Det som også er interessant med denne podcasten er at journalistene reiser rundt å etterforsker, og vi som publikum er med dem hele veien. Det er også mange intervjuer med folk som kjente til jentene og familiene deres.

Lytt til Uløst her.

Har du noen teorier på hva som kan ha skjedd med Therese? Eller hvilken nåværende teori setter du mest lit til? Legg igjen en kommentar, vil gjerne høre synspunktet ditt!

Konpirasjonspodden er ganske annerledes enn Uløst. Konpirasjonspodden handler om som navnet tilsier, konspirasjonsteorier. Her kan du lytte til alt mulig fra konspirasjonsteorier rundt Elvis, prinsesse Diana og tidsreiser, til konspirasjoner rundt Area 51.

To menn (Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard) undersøker teoriene, presenterer dem, og ødelegger dem med gode bevis på hvorfor teoriene ikke kan stemme. Men, det er da noen teorier som er vanskelig å motbevise også.. 
Jeg anbefaler virkelig episoden om Jan Wiborg, som fikk meg til å undre. Denne saken har jeg lyst til å skrive om selv! Episoden kan du høre her.
Ellers kan du høre alle de andre episodene fra Konspirasjonspodden her.

Lytt og nyt!

#truecrime #konspirasjon #kriminteressert #krimblogg #crimeblog #krim #podcast

Bilder fra acast.com og vg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s