Drepte sin mor og søster mens de sov

I april 2016 ble England rystet av to grusomme drap. Ei da 14 år gammel jente tok liv av sin mor og søster mens de sov, med hjelp fra sin kjæreste. 

Nå har de to blitt dømt, og politiet og medier har valgt å gå ut med identiteten til de to. De ble i år dømt til 17,5 år i fengsel.

Den forsvarsløse moren og søsteren ble knivstukket i sitt eget hjem. Jenta slapp kjæresten sin inn i boligen gjennom et vindu den natten drapene ble begått. Etter drapene satt jenta og kjæresten seg ned for å se på Twilight filmene, etter at de hadde hatt sex og delt et bad i badekaret.

Motivet

Da de ble funnet av politiet viste de ikke at de angret på drapene. Jenta sa i avhør at hun følte at moren likte søsteren bedre enn henne, og at hun og moren aldri kom godt overens. Hun fortalte også at hun hadde konfrontert moren med at søsteren var morens favoritt, da moren hadde benektet dette hadde den unge drapskvinnen ment at moren løy. 

Da hun ble spurt om hva hun følte da hun hadde drept sin nærmeste familie, hadde hun sagt at hun følte en indre ro, ettersom ofrene ikke ble torturert. Hun hadde også sagt at hun ikke angret, og fortsatt følte en lettelse over at drapene var utført. I avhørene kom det også frem at hun var suicidal, og glad for at moren ikke lenger trengte å bekymre seg over at hun skulle ta liv av seg.

Planleggingen

Det unge paret planla drapet under et måltid på McDonalds. Planleggingen begynte som en spøk, men eskalerte i to kaldblodige drap. Jenta uttalte seg i rettssaken om at kjæresten hennes spøkte med å drepe familiemedlemmene hennes, så hadde han forstått at hun ikke spøkte, og deretter hadde planleggingen begynt. 

Jenta mente selv at hun ikke kunne bli dømt for drapene, ettersom hun led av psykiske problemer. 

#truecrime #krim #kriminteressert

Kilder: tv 2, The guardian, The sun og Birmingham mail. Bilde: Birmingham mail.

14 kommentarer om “Drepte sin mor og søster mens de sov

 1. Intresang blogg,kan du skrive et innlegg om han Amerikaneren som var fengslet i nord Korea?
  Som for øvrigt kom hjem til usa men i koma tilstand,desverre er han nå dø..

  Liker

 2. Intresang blogg,kan du skrive et innlegg om han Amerikaneren som var fengslet i nord Korea?
  Som for øvrigt kom hjem til usa men i koma tilstand,desverre er han nå dø..

  Liker

 3. Jeg liker å lese slikt, selv om det virkelig er en stor TRAGEDIE. Helt forferdelig at mennesker kan få seg til å drepe andre, uansett om det er familie eller fremende. Det blir verre når det er slektskap, men mord er forferdelig uansett. Ikke spør meg hvorfor jeg liker å lese slikt, det kan jeg dessverre ikke svare på………

  Liker

  • due: hei! Tror det ligger litt i naturen til mange, at vi liker å skremme oss selv litt ved å lese om krim og drapssaker. Det er jo en grunn til at markedet for krim og skrekk er så stort, fordi det er mange av oss!

   Liker

 4. Jeg liker å lese slikt, selv om det virkelig er en stor TRAGEDIE. Helt forferdelig at mennesker kan få seg til å drepe andre, uansett om det er familie eller fremende. Det blir verre når det er slektskap, men mord er forferdelig uansett. Ikke spør meg hvorfor jeg liker å lese slikt, det kan jeg dessverre ikke svare på………

  Liker

  • due: hei! Tror det ligger litt i naturen til mange, at vi liker å skremme oss selv litt ved å lese om krim og drapssaker. Det er jo en grunn til at markedet for krim og skrekk er så stort, fordi det er mange av oss!

   Liker

 5. Følger blogger din,meget intresang blogg og en blogg som passer min stil av hva jeg leser på fritiden min.
  Saken om Amerikaneren som satt fengslet i Nord Korea er av stor intresse å lese i fra ulike vinkler,da noen helt klart inkludert meg selv mener dette var et drap..medisinsk krigsdrap?

  Liker

  • vic2orias.blogg.no: ja, tenkte jeg skulle sette meg ned en dag jeg har tid å lese litt om dette. Så det er mye mulig at det kommer ut et innlegg om den saken her i løpt av uka 🙂 veldig hyggelig at du kommer med tips og hyggelige kommentarer!

   Liker

 6. Følger blogger din,meget intresang blogg og en blogg som passer min stil av hva jeg leser på fritiden min.
  Saken om Amerikaneren som satt fengslet i Nord Korea er av stor intresse å lese i fra ulike vinkler,da noen helt klart inkludert meg selv mener dette var et drap..medisinsk krigsdrap?

  Liker

  • vic2orias.blogg.no: ja, tenkte jeg skulle sette meg ned en dag jeg har tid å lese litt om dette. Så det er mye mulig at det kommer ut et innlegg om den saken her i løpt av uka 🙂 veldig hyggelig at du kommer med tips og hyggelige kommentarer!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s