De skumleste dokumentarene på Netflix

Da var det lørdag igjen, skal du ikke ut og finne på noe, er det ingenting som er bedre enn litt blod og gørr i form av en True crime dokumentar! Det er flere dokumentarer du bør se på Netflix akkurat nå, de fleste ligger dog på amerikanske Netflix, men er du litt lur er det flere måter du kan skaffe deg det på. Og er du som meg, elsker True crime og en god dokumentar, da burde du se disse!

Dokumentarene du bør se

  • Jeg har skrevet om Making a murderer flere ganger, men jeg kan liksom ikke få sagt det nok, har du ikke sett den enda, se den! Finnes også på norske Netflix.

 

 

  • Killer legends

Ikke akkurat helt «krim-aktig», men spennende allikevel. Handler om såkalte «urban legends», og tar for seg flere ekte krimhistorier som har lagt grobunn for disse legendene.

 

 

  • H.H. Holmes: America´s first serial killer 

Dokumentaren tar egentlig for seg det tittelen sier, H.H Holmes, som var «Amerikas første seriemorder». Her får du alle de ekle detaljene, tar også for seg «tortur huset» han designet.

 

 

  • The Confessions of Thomas Quick

Jaggu er det laget en dokumentar om Sveriges egne Thomas Quick også, som jeg har skrevet et innlegg om tidligere. Hvorfor denne er på amerikanske Netflix og ikke den norske, kan man jo lure på.. men uansett, dokumentaren tar for seg hvordan Sture Bergwall «skapte» Thomas Quick og hvordan dette kunne skje.

 

 

  • Cropsey

Cropsey tar for seg to filmskapere som drar tilbake til hjembyen sin og etterforsker en rekke kidnappinger som er uløste. Veldig spennende!

 

 

  • The Imposter

Dokumentaren viser den forstyrrende historien om en gutt som forsvant, men da han kom tilbake så han veldig annerledes ut. Mysifistisk!

 

#netflix #tvserier #krim #truecrime #kriminteressert #krimblogg

Kilder: imdb, alle trailere fra Youtube.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s