Hva har skjedd med Thor Helge Kristoffersen?

I november 2016 forsvant Thor Helge Kristoffersen fra Breivik i Telemark. Det er et mysterium rundt hva som kan ha skjedd med ham. De siste sikre observasjoner er av Thor Helge som tok ut penger i en minibank rett før han forsvant den 24 november. 

Politiet sier de har fått inn noen tips, men ingen som er avgjørende for saken. 

Da Thor Helge tok ut penger, la han igjen mobiltelefonen hjemme, og det er ikke registrert noen flere uttak på bankkontoen hans etter at han forsvant. Politiet mener at Thor Helge dro tilbake til leiligheten sin etter at han tok ut penger. Den 26 november har ikke politiet noen bilder av ham, slik som bildene fra minibankuttaket, men de har opplysninger om at han skal ha brukt tippekortet sitt på en butikk i Breivik. Politiet sier de har ingen grunn til å tro at noe kriminelt har skjedd, men familien mener noe annet.

Storesøsteren til Thor Helge forteller til Tv2 at hun kjenner sin bror, og hun tror ikke at han kunne ha tatt ut penger for og så bare forsvinne, hun får det ikke til å rime. Hun forteller dette til tv2: «Jeg frykter at han er drept. Også ut i fra det folk sier til meg, at han er surret i hønsenetting og hivd på sjøen blant annet, masse sånne groteske historier som går. Da tenker jeg, hvor kommer disse historiene fra?, hvor starter de? Derfor tenker jeg også at det er noen som vet et eller annet, da. Siden disse ryktene oppstår. Jeg tror vel at det er noen som er skyld i at han er borte, ja» (kilde: trykk her).

Har du opplysninger i saken? Ta kontakt med politiet på 02800.

#krim #truecrime #norge #kriminteressert #krimblogg

Kilder: ta.no, tv2.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s