Filmanbefaling: Get Out

Filmanmeldelse av filmen Get out

Filmen får 5 av 6 dolker, en utrolig morsom og ekkel film, må ses!

  • ​​Produksjonsår: 2017
  • Type: Thriller/skrekk/komedie
  • Regi: Jordan Peele
  • Varighet: 1 time og 44 minutter
  • Skuespillere: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener 

 

Filmen handler om Chris som skal bli med den hvite kjæresten sin hjem til foreldrene en helg, og ting går ikke helt som forventet.. foreldrene til kjæresten bor i en nabolag hvor det stort sett bare er hvite mennesker, rike hvite mennesker. Hvordan reagerer de på at datteren har fått seg en svart kjæreste? Hun mener at foreldrene ikke er rasistiske, og at de ikke vil reagere i det hele tatt. Men når de ankommer foreldrenes hus, viser ting seg og være ganske annerledes.

Foreldrene har hjelp i huset, en vanlig hushjelp og en gartner. Begge er svarte, og de oppfører seg merkelig. Det viser seg også at familien skal ha sitt årlige selskap da Chris er på besøk, et selskap med mange fra familien, og venner. Disse oppfører seg også merkelig ovenfor Chris, og han merker at noe er galt.

Dette var en film som jeg ble helt oppslukt av, jeg kjedet meg ikke et sekund! Den var ikke bare spennende, den hadde også skrekkmomenter (selv om jeg kanskje ikke vil kalle det en skrekkfilm) og den var også veldig morsom. Denne må du se mens den fortsatt går på kino! Filmen tok helt av i USA, og det er ikke uten grunn. Absolutt den beste «skrekkfilmen» hittil i år!

Se trailer her:

#filmanbefaling #skrekkfilm #krimblogg #kriminteressert

Kilder: info fra imdb. Trailer: youtube. Bilde: Fox force five news

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s