Oppdatering – hvem er Kambomannen?

I et tidligere innlegg har jeg skrevet om Kambomannen, det kan du lese her. Siden jeg skrev innlegget har det kommet mye nytt i saken. Man har blant annet funnet Kambomannens DNA.

Blodflekkene man fant DNA’et i, er over 30 år gamle, man kan ikke bli annet enn fascinert av dagens teknologi, helt utrolig! Dessverre hadde DNA’et ingen treff i politiets database. Forhåpentligvis klarer etterforskerne å lete frem noen slektninger av Kambomannen som de etter hvert kan sammenligne prøvene med.

Det prøvene derimot har vist, er at Kambomannen mest sannsynlig kommer fra enten Colombia eller et sted i Øst-Europa, mest sannsynlig Estland eller Tyskland. I følge en person som er ekspert på klær og klesmerker, viser etterforskningen at klærne Kambomannen hadde på seg er typiske klær fra Tyskland på 80-tallet.

Det ble også funnet en lapp i Kambomannens sko når de kunne undersøke dem nærmere. Lappen hadde flere numre på seg, tallene 15250. Videre undersøkelser brakte etterforskerne til et telefonnummer som ble eid av ei dame på 80-tallet. Dessverre er damen død den dagen i dag, men Åsted Norge tok en prat med sønnen hennes, og han kunne fortelle at hans mor hadde en tyrkisk leieboer boende hos seg på 80-tallet. Kan dette ha vært Kambomannen?


Bilde av lappen funnet i Kambomannens sko

Etter forrige episode av Åsted Norge tok en trailersjåfør kontakt med dem som et mulig vitne. Han kjørte trailer på den tiden da Kambomannen ble funnet i Norge. Han kjører traileren sin fra Italia og gjennom Sveits og Tyskland, til slutt hjem på Kambo her i Norge. Han bodde bare en drøy kilometer fra der Kambomannens lik ble funnet. Da han parkerte traileren hjemme i Norge la han merke til at «lakenet» på traileren hadde et stort hull i siden, et hull en mann kan ha gått ut av. Var Kambomannen hans blindpassasjer? Han kan også minnes at han hørte et lite dunk da han forlot traileren, lyden var forståelig nok vanskelig å forklare mer enn 30 år etterpå.

Etterforskerne tror at Kambomannen kom til Norge, et helt ukjent sted for han. Da er det naturlig at han forlater traileren, og noe av det første han ser da er togskinnene. Togskinnene vil jo til slutt føre ham et sted, kanskje det var derfor han gikk langs skinnene denne dagen? Når Åsted Norge fant frem til loggføringen fra togene som kjørte gjennom Kambo i dette tidspunktet, viser det seg at en lokfører har loggført at han så en mann gå langs skinnene – alene. En halvtime senere ble Kambomannen funnet død av en annen lokfører på et annet tog.

I forrige innlegg skrev jeg at klærne til Kambomannen hadde alle merkelapper klippet av, det var ingen kjennetegn på klærne hans. Det viser seg at det var typisk for klær kjøpt eller gitt bort fra veldedighet på denne tiden. Kan det være at han var en streifer, altså en mann uten hjem som reiste rundt omkring? Det hadde forklart hvorfor ingen har meldt ham savnet, kanskje han rett og slett ikke hadde noen familie.

Hva tror du er den riktige teorien angående Kambomanenn?

#kambomannen #truecrime #norge #krim #kriminteressert

Kilder: Tv2, Åsted Norge. Bilde: Tv2.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s